qrGleder du deg til RUKA 2016? Da må du holde av helgen 21-23 Oktober. Meld deg på mailing-listen vår ved å sende mail til kontakt@ruka.no, så får du all info. Du kan også melde deg inn i facebookgruppen vår som heter RUKA2016 – Returnerende.

Vi hadde også satt stor pris på om du kunne hjelpe oss med å spre dette til dine gamle klassekamerater. Vi har dessverre ikke e-posten til alle tidligere Mannhullitter, og er avhengig av din hjelp for å nå ut til så mange som mulig.

Fredag 21. oktober er det duket for festmiddag på Kvilhaugen gård og resten av helgen blir i tradisjon tro fylt med revy og konserter.

Vi har i år inngått et spennende samarbeid med Sparebank 1 om å benytte oss av deres mobile betalingsløsning mCash. Dette er en enkel og praktisk måte å få betalt for billetter, og vi ønsker derfor primært at billetter og bonger betales via appen.

Nedlastning av mCash for iOS/iPhone/iPad:

https://itunes.apple.com/no/app/mcash/id550136730?mt=8

Nedlastning av mCash for Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.mcash

mCasher dessverre ikke tilgjengelig for Windowstelefoner.

For å komme inn i RUKAkiosken på mCash kan man scanne QR-koden over.

Da kommer du inn i RUKAkiosken hvor du enkelt velger hvilke billetter.

NB! Når man har kjøpt en billett vil det stå «løs inn» på kupongen i appen, denne må dere IKKE løse inn. Den løses inn av billettkontrollørene når dere ankommer arrangementet – dersom den løses inn på forhånd vil kontrollørene få beskjed om at billetten har blitt brukt og den vil ikke lenger være gyldig.

Dersom noen ikke har anledning til å benytte seg av mCash eller det oppstår noen problemer, kan dere sende til kontakt@ruka.no så ordner vi en alternativ løsning.